Läsartips – Tre snabba drömresor

Vi tar gärna emot tips från våra läsare. Den här artikeln bygger på tips som en av våra läsare delat med sig av. Har du något resemål som ligger dig särskilt varmt om hjärtat? Ta gärna kontakt med oss!

1. Njut av Barcelona

Barcelona är huvudstaden i den autonoma regionen Katalonien och därtill den näst största staden i Spanien, endast distanserad av Madrid. För den som älskar att resa är Barcelona ett måste. Här finns nämligen hela tiden något nytt att upptäcka. Jättekatedralen Sagrada Familia – som aldrig tycks bli färdigbyggd – Picassomuseet, den jättelika fotbollsarenan Camp Nou och Las Ramblas är bara några exempel. Ge dig själv chansen till att kunna njuta av Barcelona.

2. Bästa av Ryssland

Visste du att Sankt Petersburg en gång i tiden var Rysslands huvudstad? Bästa sättet att ta sig till denna fantastiska stad vid den östra kanten av Finska Viken är att hoppa ombord på ett av de jättestora kryssningsfartygen som trafikerar Östersjön och leva lyxliv ombord för att sedan toppa resan med ett besök i staden som den ryske tsar Peter den store grundade på sumpmark som han vunnit i krig mot di svenske.

3. Njut av det italienska köket

Att glida in på en italiensk restaurang är alltid en ren fröjd för vartenda ett av de fem sinnen vi människor är begåvade med. Vissa människor påstår sig ha ett sjätte sinne också så för alla dem blir upplevelsen av den sorten om möjligt ännu häftigare. Smaker, färger, lukter. Det är alltid en ren fest att få sätta sig till bords och äta god och vällagad italiensk mat. Det är som att få smaka på en liten bit av Italien. En ren lyx som alla människor borde få vara med om. Unna dig själv en liten bit av Italien. Det är du värd.

Viva Italia!

Tack vare att man kan besöka en restaurang som serverar italiensk mat så är det i praktiken mycket lätt att få vara med om en sådan god och smakrik upplevelse. Viva Italia!