5 oförglömliga upplevelser du inte får missa i USA

Ska du resa till USA och funderar på vad som finns att uppleva i de olika städerna? Vill du ha tips på bra sevärdheter och upplevelser man inte får missa? Då är denna listan något för dig.

Se alligatorer på en båttur i Everglades National Park – Miami

Upplev den unika nationalparken Everglades i Miami, som täcker en stor del av södra Florida. Det är ett så kallat ”swampland”, som är känt för sin fina natur och rika djurliv. Turen innebär en halvtimme på en airboat med chaufför. De mest fascinerande djuren du kommer få se i Everglades är alligatorerna. Du kommer att få uppleva djuren i sin naturliga miljö, men på säkert avstånd. Helt klart en helt annorlunda upplevelse om man jämför med en djurpark eller ett zoo.

 

Guidad tur bakom kulisserna i Hollywood

Warner Bros. Studio Tour Hollywood är en guidad tur där du får utforska riktiga ”Movie Sets” och ”Soundstages”. Bland annat studios allt från The Big Bang Theory till Batman. Turen tar dig med bakom kameran för att se dina favoritprogram som en helt annan upplevelse. Detta är en av de mest unika filmupplevelserna Los Angeles har att erbjuda och definitivt något för dig som är intresserad av TV-serier eller film.

 

Paddla kajak och få sightseeing på köpet i Chicago

Se de bästa sevärdheterna i Chicago samtidigt som du paddlar kajak. Här kommer du få paddla kajak på Chicago River som rinner genom centrala Chicago. Du kommer få en guidad tur som håller på i 2,5 timme. Guiden kommer bland annat att berätta om varför landmärken i Chicago byggdes krokiga, varför Nelson Algren kallas för Chicagos ”the broker’s portage” och varför floden rinner baklänges. Du kommer även att passera under en mängd rörliga broar och förbi fantastiska stränder fyllda av människor.

 

Guidad tur i New York för den TV- och filmintresserade

På den här bussturen kommer du få se New Yorks mest filminspelade platser från TV och film. Du kommer få se över 40 platser där alla möjliga program har spelats från klassikern ”Vänner” till ”How I Met Your Mother”. Du kommer bland annat att kunna se hyreshuset från Vänner och puben från How I Met Your Mother. Andra programs/filmers platser du kommer få se är bland andra: Seinfeld, Spider-Man, Person of Interest, Mr Robot, American Hustle, Glee och många fler.

 

Åk Limousine i Las Vegas

Ta chansa och boka en limousine i Las Vegas! Oavsett vad du har planerat i Las Vegas så skulle du verkligen njuta av att lyxigt glida runt längs gatorna i Las Vegas med stil. Man får välja mellan olika typer av limousiner, så som Lincoln, Hummer och lastbilslimousiner. Du får även välja själv vart du vill bli hämtad och vart du vill åka. Du bestämmer också helt själv hur länge turen ska vara. Att åka limousine kan vara den perfekta starten eller slutet på din utekväll. Du kommer garanterat få alla människor runt omkring att undra vem som sitter i bilen när du glider förbi.

 

Boka USA sevärdheter här!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *